Ook deze software en apps van Offimac zijn de moeite waard

Het doel van onze software is om uw efficiëntie te verbeteren, uw kosten te drukken en uw klantenservice te vergroten. Zodat u meer kunt doen met minder. En dat u succesvol zaken kunt doen.

Bij Offimac implementeren al meer dan 40 jaar comfortsoftware. Eerst deden we dit door eigen software te bouwen. Maar sinds 1996 installeren we Microsoft Dynamics bedrijfssoftware.

Wij hebben kant-en-klare software op maat van sectoren. En die kunnen we stap voor stap activeren. Want wij weten hoe onze software bedrijven efficiënter maakt. En dat hebben we al bij meer dan 1000 klanten bewezen.

Laat u door ons inspireren!

Microsoft Dynamics is onze kernactiviteit. Wij kennen dit ERP-pakket door en door en hebben er tal van sectorspecifieke oplossingen voor gebouwd. En deze oplossingen plus onze ervaring onderscheiden ons daarin.

Onze oplossingen zijn ‘Certified for Microsoft Dynamics NAV’, wat een kwaliteitsgarantie is. Wan t onze software blinkt uit in functionaliteit, ontwikkeling, visie en support. Bovendien betekent dit voor klanten ook extra garantie op ondersteuning door Microsoft. En daarnaast werken wij volgens ISO:9001. Dus professioneel.

In 2018 werd Dynamics NAV door Microsoft hernoemd naar Business Central. En daardoor zijn wij voortaan een Dynamics Business Central partner. Een partner met bewezen ervaring, expertise en oplossingen.

Wij zijn een Microsoft Business Central partner met 40 jaar ervaring en expertise. En daar plukken onze klanten de vruchten van. Want software verkopen kan bij wijze van spreken iedereen. Maar daarmee bent u als klant nog niet succesvol. Succes ontstaat door goede software en goede mensen die weten wat ze moeten doen. En die dus bewezen ervaring hebben. En liefst van al doen ze dat aan de hand van kant-en-klare software voor uw sector.

Jaar ervaring

Kantoren

Succesprojecten

Softwaremodules

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer goede keuze

Business Central software is een totaalsysteem om alle afdelingen van uw bedrijf mee aan te sturen. En dat is kostenverlagend. Want Business Central software bestaat uit verschillende modules. En deze modules kunt u implementeren volgens uw eigen tempo. Want ieder bedrijf heeft een eigen groeipad. 

Ontdek hier meer

Heeft ERP software voordelen voor uw bedrijf? Ja, natuurlijk! ERP is een term voor bedrijfssoftware. Want ERP is software die op zowat elke afdeling van uw bedrijf van toepassing kan zijn. Ontdek hier wat de algemene voordelen maar ook nadelen zijn van ERP software.

Offimac is een zeer goede implementatiepartner van het ERP-pakket Business Central. En ook voor totaaloplossingen op het vlak van digitalisering. Want Offimac heeft veel oplossingen en  ervaring. En Offimac beschikt over specifieke extra modules voor specifieke sectoren. Het grote voordeel hiervan is dat klanten software kant-en-klaar voor hun branche krijgen. Zodat zij snel de vruchten van onze toepassingen kunnen plukken. En snel actief zijn met goede processen voor hun sector. Want snel rendement van hun investering, dat is wat klanten vandaag de dag willen.

Onze comfort software voor sectoren kan u gebruiken waar u wil en wanneer u wil. Want de software en apps zijn niet alleen beschikbaar voor Windows. Maar ook voor Apple en Android apparaten. Het systeem past zichzelf aan om te draaien op PC, laptop, tablet en smartphone. Medewerkers kunnen tal van toestellen door elkaar gebruiken, wat zeer handig is. Op deze pagina vindt u voorbeelden van hoe onze software er uit ziet op verschillende toestellen. En meer informatie over onze oplossingen voor sectoren vindt u onderaan deze pagina terug.

Bent u nog vertrouwd met het pakket Business Central? Dit zijn enkele van de extra standaardmodules uit de Business Central oplossing:

R

SW verhuur machines

R

SW verhuur materiaal

R

Boekhouding

R

Financiën

R

Marketing

R

Aankoop

R

Supply Chain

R

Office integraties

R

Verkoop

R

Voorraad

R

Magazijn

R

Jobs

Microsoft en Offimac zorgen voor comfort en toekomstzekerheid voor uw bedrijf!

illusion picture 4

Met de Business Central software en apps krijgt uw bedrijf voorsprong. Zowel zakelijk als technologisch. Want Microsoft investeert continu in nieuwe technologie. Het heeft veel financiële middelen. En een sterk toekomstplan.

Microsoft wil de beste bedrijfssoftware zijn. En met meer dan 160.000 klanten in 195 landen is Microsoft Dynamics 365 Business Central een zeer stabiele, vaste waarde. Deze grote klantenbasis garandeert stabiliteit. Zij zorgt er voor dat klanten digitale zekerheid krijgen, en dat Microsoft ook blijft investeren voor de lange termijn. En dat biedt grote voordelen voor klanten.

Business Central software werkt bovendien ook zeer goed samen met andere Microsoft toepassingen. En Microsoft zorgt ook voor de integratie van al deze toepassingen. Zodat klanten efficiënte ICT-systemen krijgen. En dat bedrijven digitaal ambitieus en succesvol kunnen zijn. Zonder limieten.

Dus waarom zou u nog twijfelen over Microsoft Dynamics 365 Business Central software of apps voor uw branche? Het is gewoon de meest comfortabele oplossing!