Bouwsoftware en ICT voor de bouw: wij leveren totaaloplossingen!

Bouwbedrijven kunnen niet meer zonder software. Want ook zij willen steeds sneller, efficiënter en beter werken. En ook zij krijgen steeds meer administratie te verwerken. 

Wij hebben krachtige bouwsoftware die administraties verlicht. Zodat bouwbedrijven meer kunnen doen met minder.

Onze software gaat van contact tot vorderingsstaat. En nog verder. Bovendien is ons pakket zeer modern en mobiel. Wij zijn uw partner met goede bouwsoftware. Want op ons kunt u bouwen met vertrouwen!

 

Wij helpen u de juiste software voor uw bouwbedrijf te kiezen. Want wij hebben oplossingen van Office 365 naar meer bouwsoftware, waarbij u telkens iets meer functionaliteit aan uw systeem kunt toevoegen. En wij zorgen voor een perfecte totaaloplossing voor ieder bouwbedrijf!

MICROSOFT OFFICE 365

Met Microsoft Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot uw Office, met de gekende programma's Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Daar bovenop biedt Office 365 uitgebreide e-mailvoorzieningen, agenda's, video- en chatvergaderen, een intranet om eenvoudig documenten te delen en nog veel meer. De mogelijkheden van Office 365 ziet u in onderstaand filmpje:

0
CRM 365 VOOR VERKOOP EN OPVOLGING

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook.

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken, helpt taken efficiënt uit te voeren en voorziet in bezoekrapportering. CRM 365 software helpt gebruikers zichzelf goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office. Met CRM 365 software wordt doelgericht gewerkt op klanten, orders en projecten.

EPOSOFT BOUWSOFTWARE AUTOMATISEERT HEEL de ADMINISTRATIEVE KETEN

EPOsoft is de naam van onze Microsoft Dynamics oplossing voor bouw.

Met EPOsoft Dynamics bouwsoftware kunt u heel uw bouwbedrijf aansturen van de calculatie tot de dienst-na-verkoop. Het systeem omvat modules voor elke afdeling van uw onderneming, die u volgens uw eigen wens en tempo kunt gebruiken. EPOsoft zorgt voor een naadloze informatiedoorstroming tussen uw afdelingen, zodat uw medewerkers steeds over de juiste informatie beschikken en geen dubbelwerk moeten doen. Want de EPOsoft bouwsoftware doet veel werk voor hun!

In onze bouwsoftware vindt u onder meer volgende modules terug:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIES

PROJECTBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

PROJECTPLANNING

NACALCULATIE

.

.

.

.

.

.

WAT ZIT ER IN EPOSOFT DYNAMICS VOOR DE BOUW?

Hieronder vindt u meer info voer 2 belangrijke onderdelen van EPOsoft Dynamics bouwsoftware.

Calculaties en offertes

EPOsoft bouwsoftware voorziet in een specifiek calculatieprogramma dat u toelaat projecten te calculeren volgens meetstaten en budgetlijnen. U kan prijsaanvragen van architecten en studiebureaus importeren en er verder op calculeren. Achteraf kan u opnieuw exporteren naar het formaat waarin u het wil.

EPOsoft laat u toe bibliotheken en normen bij te houden zodat u snel kunt calculeren aan de hand van normen, activiteiten en stuklijsten. Vanuit de calculatie kan u per project prijsaanvragen naar leveranciers mailen en importeren, zodat u per project steeds over de juiste prijsinfo beschikt en later aan de juiste projectprijs kunt bestellen. Na de calculaties kan u offertes in tal van formaten afdrukke en interne budgetoverzichten uitprinten.

EPOsoft Dynamics software voor de bouw levert een zeer volledig calculatieprogramma dat ook de basis is voor de verdere projectuitvoering.

Van orders naar uitgebreid projectbeheer 

Calculaties leiden tot offertes en tot projectorders. Voor elk nieuw projectorder gaat u de nodige zaken plannen en bestellen.

U gaat materialen bestellen, planningen doen, eventueel onderaannemers inhuren en mensen, machines en materieel inzetten. Gepresteerde uren en verbruikte materialen worden ook geregistreerd in onze bouwsoftware. EPOsoft voorziet in een uitgebreide module voor projectbeheer om werven projectmatig op te volgen van A tot Z, en helpt met ijzersterk projectbeheer en krachtige nacalculaties.

Met EPOsoft Dynamics Bouwsoftware hebt u uw werven onder controle!

Deze Dynamics bouwsoftware heeft stevige fundamenten!

De EPOsoft oplossing voor Microsoft Dynamics werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de bouw. Deze Dynamics bouwsoftware is ook gebouwd volgens ISO9001 en gecertificeerd door Microsoft, wat twee belangrijke bewijzen van kwaliteit zijn. EPOsoft voldoet aan de strengste normen in techniek en ondersteuning en werd daarvoor ook officieel door Microsoft erkend met een belangrijk CfMD kwaliteitslabel.

EPOsoft is bedoeld om bouwbedrijven zo efficiënt mogelijk aan te sturen en heel hun administratie te verlichten. Medewerkers moeten snel kunnen reageren op klantenvragen en beschikken met EPOsoft Dynamics Bouw ook over een zeer volledige informatiebron. En het spreekt voor zich dat u met deze bouwsoftware ook steeds over ijzersterke rapportage beschikt.

Onze EPOsoft Dynamics Bouw is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bouwbedrijven.

De voordelen van deze bouwsoftware zijn:

 • Klanten worden sneller geholpen
 • Informatie is sneller ter beschikking
 • Uw administratie wordt tot een minimum herleid
 • Er is geen dubbelwerk
 • Informatie wordt door de software naadloos gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U kan korter op de bal spelen en klanten sneller bedienen
 • Medewerkers zijn beter geïnformeerd over alle afdelingen heen
 • U kan heel uw verhuurbedrijf aansturen vanuit 1 software
 • Medewerkers zullen minder opleiding nodig hebben
 • U krijgt een beter overzicht
 • U krijgt betere rapporteringen

.

ONZE DYNAMICS BOUWSOFTWARE WERKT OP ELK TOESTEL EN OVERAL!

Waar u zich ook bevindt op kantoor of op de baan, u kan steeds werken met onze software. Onze bouwsoftware is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u kiezen voor tablet of smartphone. Onze bouwsoftware werkt op elk besturingssysteem en elk toestel op Windows, Android en Apple. De software past zichzelf automatisch aan volgens het gebruikte toestel. Mobiliteit kent geen grenzen meer, u hebt steeds uw informatie binnen handbereik en kunt steeds productief werken. En net dat willen bouwbedrijven!

.

UITBREIDINGEN VAN DE EPOSOFT DYNAMICS BOUWSOFTWARE

Wilt u EPOSoft nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons!

Documentbeheer

Document Capture is een uitbreiding van EPOsoft Dynamics bouwsoftware voor documentbeheer.

Het laat toe om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in EPOsoft en gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen die reeds in het systeem zitten. Hierdoor zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen vervolgens via digitale weg goedgekeurd worden. En daarnaast vindt u natuurlijk ook alles gestructureerd terug.

Hieronder kan u een filmpje zien over Document Capture:

.

SharePoint integraties

Denkt u aan het koppelen van onze Dynamics bouwsoftware aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde oplossingen in huis!

Apps

Er zal tal van apps verkrijgbaar voor de EPOsoft bouwsoftware. EPOsoft zelf is ook volledig als een app beschikbaar op PC, tablet en smartphone. En draait zowel op Windows, Apple als Android.

Wilt u daarnaast nog hier of daar nog meer extra apps installeren, dan kan dat.

Wij ontwikkelen zelf ook extra apps die aan onze software voor de bouw gekoppeld kunnen worden.

Rapportering
In EPOsoft Dynamics Bouw zitten veel rapporten kant-en-klaar. Wilt u nog meer rapporten of zoekt u nog andere vormen van rapportering, dan hebben wij hiervoor oplossingen in huis die u ook aan uw verhuursoftware kunt koppelen.
Klantenportalen

Sommige bouwbedrijven willen hun klanten en medewerkers via het internet informatie en documenten laten opvragen. Deze informatie kan komen uit de EPOsoft bouwsoftware, of zelfs uit andere databronnen.

Wij hebben internetportalen en websites ter beschikking om deze informatie aan te leveren.

 

ONZE ERP-BEDRIJFSSOFTWARE OP MAAT VAN DE BOUW

Wij gaan, als Microsoft Partner, voor een stevige, betrouwbare basis.Kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar zoals u wil én betaalbaar.

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIES

PROJECTBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

MS PROJECT

NACALCULATIE
 

.

 

BENIEUWD HOE ONZE KLANTEN EROVER DENKEN?

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult." Nadia Jansen, CEO van Building Group Jansen.

Bekijk hier meer van onze mogelijkheden inzake bouwsoftware.

En dit filmpje geeft ook meer info over nog meer IT die wij voor de bouw in huis hebben:

.


ONTDEK HIER MEER OVER bouwsoftware DOOR TE KLIKKEN OP DE LINKS:

ERP | CRM | Planning | Apps | Documentbeheer | SharePoint Office 365 | Rapportering

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International