business central bedrijfssoftware van microsoft 

U bent een gebruiker van Microsoft Dynamics?
Of u zoekt een betrouwbare partner voor Microsoft Dynamics?
U bent benieuwd naar het nieuwste Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Dan helpen wij u graag!

Microsoft Dynamics 365 is de overkoepelende naam voor bedrijfssoftware oplossingen van Microsoft. Onder deze naam vindt u verschillende producten terug die zich richten op bedrijfsadministratie, ERP, CRM en planning. De meest gekende oudere Microsoft Dynamics producten heten Navision of NAV, CRM en AX. Maar sinds werden deze allemaal hernoemd naar Microsoft Dynamics 365.

Offimac is 1 van de eerste Microsoft Dynamics-partners in Benelux. Wij hebben zeer veel ervaring en kant-en-klare oplossingen in huis. Voor Microsoft Dynamics zit u bij Offimac aan het juiste adres!

business central on-premise is de meest gebruikte dynamics software

Navision werd in 2002 gekocht door Microsoft en daarna herdoopt tot Microsoft Dynamics NAV. Meer info over deze software kunt u op deze link lezen. Recent werd Dynamics NAV hernoemd naar Business Central.


 

business central software automatiseert heel uw bedrijf

Microsoft Dynamics 365 Business Central on-premise is een software die zich specifiek richt op kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 250 werknemers. Het is ook een software die zowat alle afdelingen van uw bedrijf kan aansturen, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers slechts 1 pakket hoeven aan te leren en zeer snel vertrouwd zijn met de software. Bovendien lijkt Microsoft Dynamics Business Central heel erg op Microsoft Office en werkt het er ook perfect mee samen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Business Central door meer dan 120.000 MKB en miljoenen gebruikers wereldwijd gebruikt wordt, en ook al lang marktleider in de Benelux is.

De grote troeven van Business Central software zijn gebruiksvriendelijkheid, herkenbaarheid, productiviteit en rapportering.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook wat zorgt voor een visueel zeer herkenbare software. Deze integratie maakt het pakket ook zeer gebruiksvriendelijk, want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office en zal daardoor ook snel op weg zijn met Dynamics. Werken met Business Central software  is dan ook zeer aangenaam, voelt goed aan en leert snel.

De productiviteit van uw medewerkers staat centraal in heel het systeem. Gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven en de Business Central software zorgt voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. Gedaan dus met klantengegevens in tal van pakketten te moeten bijhouden, u hoeft nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden en iedereen binnen uw organisatie kan er dankbaar gebruik van maken. Door deze voorzieningen zal u ook meer rendement en efficiëntie in uw bedrijf realiseren, en uiteraard uw investering snel terugverdienen. Medewerkers moeten minder tijd steken in gegevens ingeven en kunnen zich concentreren op meer productieve taken ten behoeve van uw klanten.

Rapportering is een ander sterk pluspunt. Er zitten meer dan 100 standaardlijsten in de Business Central software, maar iedere gebruiker kan voor zichzelf heel makkelijk nog meer lijstjes en overzichten maken. Haast alle data kan ook steeds naar Excel overgezet worden zodat u daarin ook de grafieken kunt aanmaken die u in Excel al gewoon bent. En mocht dat alles nog niet voldoende zijn, zijn er ook nog de extra krachtige rapporteringstools die Microsoft Dynamics met PowerBI aanbiedt. Op die manier kan u voor iedere specifieke gebruiker in uw bedrijf de juiste rapportering op zijn/haar maat aanbieden.

Een andere bijkomende kracht van het pakket zijn de sterke mobiele eigenschappen van Business Central software. Microsoft Dynamics 365 Business Central draait op zowat elk toestel en op elk systeem. Of u nu op PC, laptop, tablet of smartphone wil werken, het kan. En bovendien kan het ook zowel op Windows, Apple als Android toestellen. Mobiliteit heeft dus geen geheimen meer, u kan van overal werken op Microsoft Dynamics NAV en zelfs vanuit tal van toestellen. En dit is echt iets wat mensen vandaag willen!

Zoals het moderne software past kan Microsoft Dynamics 365 Business Central zowel op servers in uw bedrijf geïnstalleerd worden, of kan u dit ook helemaal vanuit de cloud gebruiken. U kan klein beginnen met enkele gebruikers of zelfs maar enkele afdelingen, en later doorgroeien naar meer. Ook dat kan. Uw Microsoft Dynamics kan u laten groeien zoals u het wenst.

Vindt u niet alles wat u wenst standaard in de Business Central software? Geen probleem. Er zijn duizenden add-ons en apps van partners zoals Offimac op de markt die kant-en-klaar zijn voor vele zeer specifieke sectoren. Bij Offimac vindt u zo onder andere Dynamics add-ons voor bouw, installatie, verhuur, services, HRM en vele andere sectoren. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de standaarden als u dit wil. Functioneel kan u uw Microsoft Dynamics NAV dus ook helemaal op uw wens laten inrichten.

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac is al 35 jaar actief in dit soort van administratieve software. Doorheen al deze jaren hebben wij heelwat ervaring in vele sectoren opgedaan, en een schat aan know-how opgebouwd. In 1996 kozen wij zeer vroeg al voor het verdelen van Navision (nu: Microsoft Dynamics NAV). Deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps voor Business Central, die onze klanten nog sneller helpen schakelen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central omvat onder meer modules voor volgende afdelingen:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

scanning

magazijnbeheer
...

.

Waarom kiezen klanten voor Offimac als business central partner?

  •  Offimac is al 35 jaar lang ERP-specialist
  •  Offimac was 1 van de eerste Microsoft Dynamics partners in België    
  •  Gespecialiseerde modules voor tal van sectoren in huis
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  Totaaloplossingen van A tot Z
  •  ISO
  •  Zeer tevreden en trouwe klanten!

 

Ontdek hier meer over Dynamics NAv, dat vandaag business central heet:

Ontdek hieronder meer over Business Central:

.

microsoft dynamics CRM heet voortaan ook Business Central

Microsoft Dynamics CRM is een oplossing die zich enkel richt op verkoop, marketing en services. Het is een specifieke oplossing die zowel lokaal als in de cloud beschikbaar is, en die u kan integreren met andere ERP-systemen zoals Microsoft Dynamics NAV, AX en andere. 

De cloud versie van deze Microsoft Dynamics CRM wordt sinds 2017 verkocht onder de  naam van Business Central.

microsoft dynamics 365 business central in de cloud is het nieuwste product

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het nieuwste Microsoft Dynamics product. Het is een 100% cloud oplossing die verder bouwt op Microsoft Office 365, en  wordt aangeboden als een doorgroei naar meer administratieve en verkoopstoepassingen bovenop Office. In die zin richt Dynamics 365 Business Central cloud zich dus ook heel sterk op startende bedrijven die naast Office 365 iets meer functionaliteit zoeken zonder zware investeringen. Microsoft Dynamics 365 Business Central is samengesteld uit reeds bestaande Dynamics producten, maar op een andere manier verpakt en verkocht. Het is een platform dat in de toekomst meer en meer belangrijk zal worden in het portfolio van Microsoft Dynamics.


Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs