business central planning software doet u meer geld verdienen

Goede planning doet bedrijven geld verdienen, daar zijn wij van overtuigd. Daarom ontwikkelden wij de Business Central planning software EPOsoft-PLANNING, en verdelen wij ook planningssystemen van andere partners.

Planning is een grote uitdagingen in vele sectoren. Iedereen die mensen, machines, werven of producties moet plannen wil zijn beschikbare middelen zo goed mogelijk inzetten en zaken zo efficiënt mogelijk uitvoeren. Een efficiënte planning zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor tevreden medewerkers en aandeelhouders.

Onze Business Central planning software EPOsoft-PLANNING is een veelzijdige grafische planningsoplossing voor Business Central. Zij haalt informatie op uit Dynamics en laat u toe via drag en drop mensen en machines in te plannen op uw projecten, werven, producties en opdrachten. Zij stuurt vervolgens de geplande informatie terug naar Dynamics, zodat deze daar verder verwerkt wordt en alles met elkaar verbonden blijft. De planning levert op die manier ook de basis voor verdere urenregistratie en facturatie.

Met deze Business Central planning software kan u taakplanning, resourceplanning, projectplanning, personeelsplanning en GANTT planning doen. Bovendien zijn al deze onderdelen ook met elkaar verbonden, wat een grote sterkte is. Want vanuit verschillende invalshoeken kan u focussen op de planning die u wil zien.

EPOsoft-PLANNING is inzetbaar in tal van sectoren zoals bouw, installatie, verhuur, services en productie. Deze Business Central planning software is bovendien compleet aanpasbaar aan de wensen van iedere klant, extra maatwerk is steeds mogelijk om tegemoet te komen aan de specifieke planningswensen van ieder bedrijf. Dit is een bijkomende grote troef voor klanten, want EPOsoft is meer dan een standaardpakket. Het is een platform.

Zoekt u een andere planningssoftware? Ook dat is geen probleem, Offimac verdeelt naast EPOsoft ook nog andere standaard planningsoplossingen.

Hieronder vindt u een eerste indruk van onze Business Central planning software:

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen