Microsoft Dynamics NAV: de beste bedrijfssoftware voor kmo-bedrijven

Microsoft Dynamics NAV is 's werelds meest verkochte ERP bedrijfssoftware voor KMO van 1 tot 250 users. En het is ook de beste KMO-bedrijfssoftware. In het pakket vindt u modules voor haast elke afdeling van uw bedrijf, zodat u heel uw onderneming kunt aansturen vanuit 1 overkoepelend systeem met overzicht en controle. Microsoft Dynamics NAV stroomlijnt heel uw administratie, en zorgt voor meer efficiëntie en besparing. Bovendien integreert deze software standaard met andere Microsoft producten zoals Office, Word, Excel en Outlook, waardoor het ook een zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke oplossing is. Microsoft Dynamics NAV is een zeer betrouwbaar systeem, waarmee u 100% gerust kunt zijn voor de continuïteit en groei van uw onderneming. Als u meer efficiëntie wil voor uw bedrijf: bekijk Microsoft Dynamics NAV!

Microsoft Dynamics NAV wordt ontwikkeld sinds 1983 en werd heel lang onder de naam Navision verkocht. In 2002 werd Microsoft eigenaar van Navision. Met meer dan 110.000 klanten wereldwijd  is deze oplossing vandaag de dag de meest gebruikte ERP bedrijfssoftware bij kleine en middelgrote ondernemingen in tal van sectoren. Microsoft Dynamics NAV biedt de beste prijs/kwaliteit en is met meer dan 9.000 eindklanten ook marktleider in de Benelux.

Microsoft staat garant voor voortdurende innovatie en jaarlijks komen er nieuwigheden bij die het  pakket en de productiviteit nog meer te verbeteren. Microsoft Dynamics NAV is de bedrijfssoftware die KMO's de grootste toekomstgarantie en vooruitgang biedt. 

Wij bekijken Microsoft Dynamics NAV graag samen met u en informeren u in onderstaande over enkele recente versies.

 

Microsoft Dynamics NAV in een paar filmpjes

 

Microsoft Dynamics NAV is modulair opgebouwd

Microsoft Dynamics NAV vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken, zodat informatie sneller doorstroomt en mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden, zodat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met Dynamics NAV beschikt u over een geïntegreerde oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen die uw efficiëntie verbetert en er voor zorgt dat u korter op de bal kan spelen!

U kan uw systeem modulair samenstellen en kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft. U kan starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Microsoft Dynamics NAV is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Hieronder vindt u enkele van de modules uit onze Microsoft Dynamics NAV- oplossing,die perfect met elkaar samenwerken:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

SERvices

productie

magazijn/wms...

Waarom Offimac als uw MIcrosoft Dynamics NAV Partner?

 •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 20 jaar Microsoft Dynamics NAV-specialist
 •  Wij hebben kant-en-klare software voor vele branches
 •  Gecertificeerde Microsoft Dynamics NAV Partner
 •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT, wij zorgen er voor
 •  ISO gecertificeerd: uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
 •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

de oude Roadmap van Microsoft Dynamics NAV

De Microsoft Dynamics NAV roadmap die door Microsoft werd gepubliceerd geeft u een duidelijk beeld over de ontwikkelingen in Microsoft Dynamics NAV. Microsoft voert aan de hand van deze roadmap een duidelijke communicatie in verband met hun plannen met het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV voor de toekomst:

 

Microsoft Dynamics NAV 2017

Zoals al meermaals werd aangekondigd, bijvoorbeeld in de Microsoft Dynamics NAV roadmap, mogen we in oktober 2016 een nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV verwelkomen, namelijk Microsoft Dynamics NAV 2017. Wij zetten voor u op een rijtje welke nieuwe mogelijkheden wij en vooral jullie mogen verwachten in Microsoft Dynamics NAV 2017. 

Zoals hierboven reeds weergegeven wordt in de afbeelding schuift Microsoft drie voorname nieuwigheden naar voor. Hieronder overlopen we samen met u graag eens deze nieuwe features van Microsoft Dynamics NAV 2017.

 

Microsoft Dynamics NAV 2017 Wat is nieuw?!

Brengt twee werelden dichter bij elkaar

In Microsoft Dynamics NAV 2017 wilt Microsoft letterlijk twee werelden bij elkaar brengen, uiteraard hebben ze het dan over Microsoft Dynamics NAV aan de ene kant en Office 365 aan de andere kant. Maar ook een embedded Power BI die uw bedrijf ten goede zal komen. Microsoft Dynamics NAV 2017 wordt een nog sterker ERP-pakket waarvan u dankzij de verschillende nieuwe mogelijkheden nog meer gebruik zal kunnen maken. 


Versterkt de applicaties en het platform

Zoals je ook op de afbeelding hier rechts kan zien heeft Microsoft gewerkt aan verbeteringen van verschillende applicaties in verschillende delen van Microsoft Dynamics NAV 2017. Meer bepaald zijn de modules CRM, Jobs, Financiën verbeterd. Ook de setup en de configuratie kreeg een boost samen met de gebruikservaring van Microsoft Dynamics NAV 2017.
 
Ook het platform werd verbeterd en daarmee bedoelen ze niet alleen een aantal technische zaken achter de schermen maar ook de gebruiksvriendelijkheid op desktop, tablet en smartphone aan de hand van de clients.

 


Schept nieuwe opportuniteiten

Microsoft Dynamics NAV 2017 heeft voor u verschillende nieuwe opportuniteiten in petto. Zo zijn er bijvoorbeeld uitgebreide mogelijkheden op het vlak van extensies (bv. Paypal) maar ook een geoptimaliseerd opportuniteitsmanagement. 

Ook de Cortana Intelligence en de PowerApps & Flow openen nieuwe deuren maar ook de extensions worden ontzettend interessant en belangrijk in Microsoft Dynamics NAV.


 

Microsoft Dynamics NAV 2016

De 3 speerpunten van Microsoft Dynamics NAV 2016

Snel implementeerbaar

Een van de speerpunten van Microsoft Dynamics NAV 2016 is dat het snel implementeerbaar is, deze nieuwe versie van ons favoriete ERP-systeem werkt op een natuurlijke manier samen met CRM, Azure SQL Extensions en met onze Add-ons.

Gemakkelijk te gebruiken

In Microsoft Dynamics NAV 2016 vinden we de gekende gebruiksvriendelijkheid terug die we van Microsoft gewoon zijn gecombineerd met verhoogde gebruiksvriendelijkheid die we van Windows 10 kennen.

De kracht om uw bedrijf te ondersteunen

Met Microsoft Dynamics NAV 2016 beschikt u over een hele nieuwe set aan mogelijkheden, document management, workflow, power BI en financiële verbeteringen zijn er maar een paar van..

On-premise of in de cloud?

Beide opties zijn mogelijk en de keuze ligt uiteraard steeds bij u en uw bedrijf.

Eerdere versies:

 • Microsoft Dynamics NAV 2015 & 2013
 • Microsoft Dynamics NAV 2009
 • Microsoft Dynamics 5.00
 • Microsoft Business Solutions NAV 4.00
 • Microsoft Business Solutions Navision 3.70
 • Navision

 

Hoeveel bedrijven gebruiken Microsoft Dynamics NAV wereldwijd in 2015?

Een vraag die meermaals door verschillende bedrijven gesteld wordt is: “Hoeveel bedrijven gebruiken er Microsoft Dynamics NAV wereldwijd?” Dit is, in onze ogen, niet alleen een begrijpelijke en maar ook mooie vraag die als referentie en weergave van de tevredenheid kan dienen van Microsoft Dynamics NAV. Een overzicht van het aantal bedrijven dat Microsoft Dynamics NAV wereldwijd gebruikt in 2015 kan u in onderstaande tabel terugvinden:

Zoals u kan zien wordt het aantal bedrijven dat wereldwijd Microsoft Dynamics NAV gebruiken in deze figuur voorgesteld met de rode balk. Het totale aantal gebruikers staat in 2015 op 110.000 ondernemingen die Microsoft Dynamics NAV gebruiken. Ter vergelijking, in 2014 stond dit cijfer nog op 102.000 en in 2013 stond dit cijfer nog op 94.000. Na de opvallende stijging van het aantal Microsoft Dynamics NAV gebruikers van het jaar 2013 naar 2014 zien we nu dezelfde stijging (8000 extra bedrijven) van 2014 naar 2015. 

Het valt dus niet alleen op dat er meer en meer bedrijven kiezen voor Microsoft Dynamics NAV als hun ERP-software maar ook dat de bedrijven die vroeger reeds Microsoft Dynamics NAV gebruikten ook trouw blijven aan hun ERP-software en dus ook tevreden zijn van het door hen gekozen ERP-pakket.

.

 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent