Terug naar blog

Cloud computing voor 1 softwarepakket of voor heel uw IT, dat is een heel groot verschil.

Er wordt heel veel over cloud computing gesproken en geschreven. En toegegeven: het biedt ook veel voordelen.

Maar cloud computing is niet 1 oplossing. Want cloud computing bestaat in meerdere vormen en dus meerdere oplossingen. En de vraag is welke onderdelen van uw IT dewelke u in de cloud wil zetten: 1 softwarepakket alleen, meerdere softwarepakketten of heel uw ICT?

Bent u een bedrijf dat relatief lichte IT heeft met niet te veel toepassingen? Of wilt u af van een server in uw eigen bedrijf en alles in de cloud huren? Een specifieke dedicated cloud voor uw bedrijf is dan waarschijnlijk de beste oplossing voor cloud computing voor u. Het is een oplossing waarop u een server op het internet huurt en waar u al uw data op kan gaan stockeren.

Wilt u specifieke software oplossingen zoals mail, ERP of CRM gebruiken in de cloud? Hiervoor bestaan er ook meerdere vormen van cloud computing voor u: u kan dit doen in een eigen omgeving of in een cloud omgeving die u deelt met anderen (maar u kan niet aan elkaars data of systemen, dat wordt vakkundig afgeschermd). Bepaalde software kan u in de cloud gebruiken, terwijl u sommige andere software misschien toch weer eerder liever lokaal hebt draaien omwille van snelheid of betrouwbaarheid. Dit noemt men dan ook een vorm van hybrid cloud computing. Een vorm van cloud computing die we alleszins ook meer en meer zullen terugzien in de toekomst. Microsoft Office365 is zo één van de cloud software toepassingen die meer en meer aan belang wint.

Wil u heel uw IT en servers bannen uit uw bedrijf en met alles in de cloud gaan? Kies dan voor dedicated cloud computing helemaal op uw maat!

Los van hogerstaande zijn er ook nog bepaalde andere cloud computing waarvan u gebruik kan maken zoals bijvoorbeeld online cloud back-up van uw bestaande data. Ook dit is een toepassing van cloud computing die we meer en meer zien.

Cloud computing is een wereld die volop in beweging is. Spreek er over met ons om de voor uw bedrijf gewenste oplossing te krijgen!

Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs