ERP software voor productiebedrijven die efficiënt willen werken!

De bedoeling van onze ERP voor productiebedrijven is om zoveel mogelijk van uw afdelingen aan te sturen met 1 geïntegreerd softwareplatform. Dit begint bij Office 365. En het laat u doorgroeien naar Dynamics ERP van Microsoft.

Onze Microsoft ERP voor productiebedrijven heeft modules voor elke afdeling, van offerte tot boekhouding. Het systeem zorgt voor een naadloze doorsturing van informatie tussen modules. In tegenstelling tot aparte softwarepakketten is er in onze software slechts 1 databank voor alle modules aanwezig. Deze databank verdeelt de gegevens, vermijdt onnodig intypwerk en zorgt er voor dat al uw activiteiten goed op elkaar afgestemd worden. 

Al de modules zien er grafisch hetzelfde uit. Dit zorgt er voor dat gebruikers snel en productief aan de slag kunnen, en overschakelen tussen modules eenvoudig is. Bovendien zit er ook éénzelfde logica in elke module wat het gebruik ook vergemakkelijkt. En onze oplossing is zo gebouwd dat u stap voor stap naar onze ERP voor productiebedrijven kunt overschakelen wanneer u wil. 

Geïntegreerde productiesoftware zoals de onze is een onmisbaar instrument voor moderne productiebedrijven!

MICROSOFT OFFICE 365

Met Microsoft Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot uw Office, met de gekende programma's Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Daar bovenop biedt Office 365 uitgebreide e-mailvoorzieningen, agenda's, video- en chatvergaderen, een intranet om eenvoudig documenten te delen en nog veel meer. Graag een snelle kennismaking met Office 365, bekijk dan even onderstaand filmpje:

0
CRM 365 VOOR VERKOOP EN OPVOLGING

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook.

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken, helpt taken efficiënt uit te voeren en voorziet in bezoekrapporteren. Deze software helpt gebruikers zichzelf goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office. Met CRM 365 software wordt doelgericht gewerkt op klanten, orders en projecten.

 

ERP voor PRODUCTIEbedrijven met STEVIGE FUNDAMENTEN

Onze Microsoft Dynamics ERP software voor productiebedrijven weerspiegelt onze jarenlange ervaring in software voor productie. Zij is modulair opgebouwd, bovenop Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Ontdek hier meer over Dynamics 365 Business Central:

.

.

ENKELE VAN DE MODULES UIT ONZE ERP voor PRODUCTIEbedrijven ZIJN:

PRIJSBEREKENING

VERKOOP

BESTELVOORSTELLEN

CRM

HRM

PRODUCTIEBEHEER

PLANNING/P>

FINANCIËN

BOEKHOUDING

WEBMODULES

SERVICES

NACALCULATIE

LOGISTIEK

RAPPORTERING

VOORRAAD

URENREGISTRATIE

SCANNING

WMS

.

.

;

;

;

;

.

KANT-EN-KLAAR VOOR BRANCHES

Bedrijven willen software die klaar is voor hun branche zodat zij snel resultaten zien. En zij houden niet van lange implementaties of partners die hun processen niet kennen. Met onze Dynamics productiesoftware krijgt u heel wat software aan een zeer betaalbare prijs. Bovenop deze standaard software hebben wij nog meer kant-en-klare functionaliteiten in huis en zelfs specialisaties in een aantal branches. Het voordeel van deze sectorspecifieke software is dat u meegeniet van al onze ervaring en dat we dit toekomstgericht ook verder blijven uitbouwen voor u. Relevante innovaties en functies worden ingebouwd, zodat u in de toekomst ook voorop blijft. Onze branchemodule werd bovendien door Microsoft gecertificeerd als bewijs van excellentie in kwaliteit en support, wat een sterke garantie voor u is. Meer weten over onze branchespecialiteiten? Geef ons een seintje via onderstaand contactformulier.

 

ONZE PRODUCTIESOFTWARE VERMINDERT UW ADMINISTRATIE EN VERHOOGT UW EFFICIËNTIE

Enkele van de voordelen van onze ERP voor productiebedrijven zijn:
  • De software reduceert uw administratie tot een minimum
  • Er is geen dubbelwerk nodig
  • Uw administratie zal tot een minimum beperkt worden
  • Deze software verdeelt informatie naadloos tussen uw mensen
  • Uw bedrijf zal efficiënter werken
  • U kan korter op de bal spelen
  • Medewerkers krijgen beter overzicht op prijzen, beschikbaarheid en planningen
  • De directie krijgt rapportering over alle afdelingen heen

 

WAAROM kijken naar onze erp voor PRODUCTIEbedrijven?

Zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke software
Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software, en haar Dynamics ERP voor productiebedrijven ziet er ook zeer herkenbaar Microsoft uit. Deze herkenbare schermen geven gebruikers een vertrouwd en comfortabel gevoel, en vergemakkelijkt het werken. Herkenbare software zorgt voor meer rendement en tevreden klanten! 

Continuïteit en innovatie verzekerd

Onze productiesoftware is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Microsoft is ’s werelds grootste softwarebedrijf en garandeert innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen. En daardoor kunnen klanten gerust zijn over de toekomstperspectieven van hun ERP voor productiebedrijven.

Integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

Wereldwijd gebruiken meer dan 90% van de bedrijven dagelijks Microsoft Office producten. Dynamics productiesoftware integreert naadloos met Word, Excel en Outlook en zorgt ervoor dat u makkelijk informatie met Office kan uitwisselen.

Wordt verkocht en ondersteund in meer dan 100 landen

Microsoft Dynamics wordt internationaal in vele landen verkocht en boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen. Ideaal voor productiebedrijven die nationaal en internationaal actief zijn!

Wereldwijd de meest verkochte ERP voor KMO

Microsoft Dynamics is met 160.000 klanten de meest verkochte ERP software voor kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd. U kan gerust zijn over de technische maar ook financiële fundamenten van onze oplossing!

Productiesoftware van 1 tot 250 gebruikers

Dynamics ERP software voor productiebedrijven is inzetbaar in elk productiebedrijf.

Onbeperkt aantal bedrijven en afdelingen

U kan met onze oplossing een onbeperkt aantal bedrijven aansturen. Daardoor kan u makkelijk kosten delen, het overzicht behouden en optimaliseren.

Standaardisatie, flexibiliteit en maatwerk mogelijk

Dynamics software is een gestandaardiseerde oplossing, maar laat nog steeds inrichting op maat en zelfs specifiek maatwerk toe als u wil . Met Dynamics ERP voor productiebedrijven zit u niet vast en hebt u steeds vrijheid naar inrichting en afwerking van uw software.

Betaalbaar

Onze oplossing is goedkoper dan u denkt.

 

Deze erp voor PRODUCTIEbedrijven WERKT OP ELK TOESTEL EN OVERAL!

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met onze software. Microsoft Dynamics en onze branchesoftware zijn zo ontworpen dat u ze van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor of in de fabriek hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg, thuis of bij klanten kan u kiezen voor tablet of smartphone. En u kan dat doen vanop elk besturingssysteem en toestel. Want Microsoft Dynamics werkt op Windows, Android en Apple. De software past zichzelf aan. Mobiliteit is een basiskenmerk van Dynamics productiesoftware.

 

GEBRUIK, HUUR OF KOOP ZOALS U WIL, IN DE CLOUD OF LOKAAL

Microsoft Dynamics is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel dat u nergens anders vindt! U kan starten en groeien zoals u wil. U kan beginnen met enkele users en modules in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan probleemloos uitbreiden met users en modules wanneer u wil. U kan in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. U kan makkelijk switchen tussen licentie- en betaalvormen. Microsoft Dynamics is er voor elk bedrijf van klein tot groot!

 

ENKELE VAN DE UITBREIDINGEN VAN de DYNAMICS erp voor Productiebedrijven bij ons

Planning

Goede planning doet bedrijven echt geld verdienen! Speciaal hiervoor ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen die wij koppelen aan uw productiesoftware. 

Op basis van orders stuurt u te plannen taken, werven en meetstaten door naar de planning. Daar kunnen zij op verschillende mogelijke manier verwerkt worden. 

Wij hebben zowel oplossingen voor taakplanning, teamplanning als GANTT projectplanning. En ons sterk punt is dat deze alle 3 met elkaar samenhangen! 

Wij kunnen onze planningssoftware helemaal op maat van uw specifieke wensen inrichten.
Onze planningssoftware is echt uniek!

Documentbeheer

Inzake documentbeheer voor Dynamics 365 Business Central hebben wij meerdere oplossingen in huis. Bekijk hier alvast een filmpje van 1 van deze oplossingen:

.

HRM en personeel

Met onze software kan u zowel sollicitanten en personeelsleden beheren. Het is een zeer volledige oplossing die zowat alle mogelijke werkinformatie omvat.  Daarnaast beschikken wij optioneel over internetportalen en apps zodat uw mensen mobiel of via het internet informatie kunnen opvragen en doorgeven.

Services en onderhoud

Onze module EPOsoft voorziet in een uitgebreide module voor services en onderhoud bovenop Microsoft Dynamics ERP voor productie.

.

Onze ERP-bedrijfssoftware op maat van productie

Kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar.

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/voorraad

Productie & MRP

Financiën

Boekhouding

Logistiek

Planning

Scanning

After-sales

 

Benieuwd hoe onze klanten erover denken?

.

.

.

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE TOEPASSINGEN DOOR TE KLIKKEN OP DE LINKS:

ERP | CRM | Planning | Apps | Documentbeheer | SharePoint Office 365 | Rapportering

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics