SHAREPOINT, AL DAN NIET IN COMBINATIE MET MICROSOFT DYNAMICS

Microsoft SharePoint is daarbij 1 van de Microsoft producten die wij ook verdelen. En die wij ook integreren met andere Microsoft toepassingen zoals Office 365 en Dynamics 365 Business Central. Zodat klanten 1 totaaloplossing krijgen. SharePoint is een interessante oplossing voor tal van uitdagingen zoals documentbeheer als intranet.


WAT IS SHAREPOINT?

SharePoint is een internetplatform (web-site) dat voor vele mogelijke toepassingen kan gebruikt worden.

Veel bedrijven gebruiken SharePoint als centrale plaats voor documenten. Maar SharePoint kan veel meer. Het kan ook de toegangspoort zijn voor het opstarten van andere applicaties en werkstromen in uw bedrijf. Zodat medewerkers vanuit SharePoint bijvoorbeeld hun toepassingen voor verlofaanvragen, onkosten en andere dingen gebruiken. Zij loggen dan aan op SharePoint en surfen van daaruit verder naar de gewenste andere software.

Microsoft omschrijft SharePoint zelf als een samenwerkingsprogramma om data, informatie en documenten tussen medewerkers te delen. En om hen te helpen om constructief samen te werken op een digitale manier. 

Dit platform opent ook een nieuwe manier van samenwerken. Want met SharePoint kan men intern sneller afspraken maken, planningen opvolgen, ideeën delen of aanvullen  ... Kortom met SharePoint wint u tijd en krijgt u de kans om elke werknemer digitaal te betrekken.

Enkele voordelen van SharePoint in een notendop:

FLEXIBEL

VEEL MOGELIJKHEDEN

VEILIG

MOBIEL

INTERNET

ONAFHANKELIJK VAN HARDWARE

ALTIJD BEREIKBAAR

KAN LOKAAL OF IN DE CLOUD

HIP EN MODERN

.
.

.

.

.

ONDERDEEL VAN OFFICE 365

SharePoint is een onderdeel van de Office 365 suite.  Laat u inspireren door onderstaand filmpje:

 

SHAREPOINT EN DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL INTEGREREN IS 1 VAN ONZE STERKTES

Wij integreren uw SharePoint ook met Microsoft Dynamics 365 Business Central, wat een belangrijke activiteit van onze firma is. Het is bedrijfssoftware waarvoor wij tal van sectorspecifieke oplossingen in huis hebben.

Klanten die naast Business Central ook SharePoint willen kunnen wij helpen met onze kant-en-klare connectoren.

Zo krijgt u een geïntegreerde totaaloplossing voor onder andere de volgende afdelingen:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

MAGAZIJN/VOORRAAD

PRODUCTIE & MRP

FINANCIËN

BOEKHOUDING

LOGISTIEK

PLANNING

SCANNING

AFTER-SALESIets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co