illusion banner 6

Software voor productie die modern, mobiel en dynamisch is

Uw onderneming levert diensten?
En u wilt uw activiteiten goed organiseren?
Denkt u aan moderne en mobiele software voor productie hiervoor?

 

Goede keuze! Want goede software voor productie is gewoon niet meer weg te denken in de moderne wereld. Zeer veel bedrijven zijn ook actief in de productie. En jaar na jaar komen er nieuwe spelers bij. De productiesector kent zeer veel verschillende disciplines. Maar één dingen hebben ze gemeen: goede software voor productie is een must voor iedereen. Want iedereen heeft planning en administratie te doen. En iedereen gebruikt software daarvoor. Onze geïntegreerde software laat u toe efficiënt te werken. En al uw processen professioneel aan te sturen. Met het nodige overzicht. En de juiste controles. Want onafgezien van wat u produceert, wij staan klaar met onze moderne en mobiele software!

Voor de beste software en apps zijn wij uw partner. Want wij hebben ijzersterke software voor productie op basis van 40 jaar ervaring. En ons pakket zorgt voor efficiëntie en herkenbaarheid. Omdat het een Microsoft-oplossing is. En omdat het er ook helemaal uit ziet zoals Microsoft Office.

Onze productiesoftware zal de efficiëntie van uw bedrijf verhogen en de kosten reduceren. Want wij weten hoe goede automatisering helpt meer te verdienen. En hoe onze oplossing een goede organisatie neerzet. Want dankzij Microsoft-technologie en de apps Offimac krijgt u een kant-en-klaar systeem met goede processen op maat van uw branche. Zodat u snel kan schakelen in uw bedrijf.

Als basis voor onze software voor productie gebruiken we Microsoft Dynamics 365 Business Central. Want Business Central is de Microsoft bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. En aan deze basis voegden wij specifieke modules toe. Zodat onze oplossing helemaal kant-en-klaar is. En toch nog kan aangepast worden aan uw specifieke wensen. Bovendien is het moderne, mobiele en erg toekomstgerichte software. Omdat het een Microsoft-systeem is. En omdat het er ook helemaal uit ziet zoals Microsoft Office. Want met de pakketten van Microsoft Office zoals Word, Excel en Outlook werkt u elke dag. En die pakketten werken ook samen met onze Business Central productiesoftware. Zodat het 1 krachtig geheel is.

Onze apps en software voor productie groeien met uw bedrijf mee

Als startende onderneming gaat men vaak eerst met Microsoft Office en Office 365 aan de slag. Daarna komt er vaak een behoefte om meer documenten te kunnen opslaan lokaal of in de cloud. Want meer werk betekent ook meer papieren documenten. En facturen maken doet men vaak ook manueel in Word of Excel. Want de meeste boekhouddocumenten brengt men in het begin nog naar de boekhouder, die het in zijn pakket ingeeft voor u. Maar op een gegeven moment lukt als groeiend bedrijf zo een aanpak niet meer … en wordt het tijd rijp voor wat meer automatisering. En dat geldt zeker voor productiebedrijven waar heel de planning en administratie complexer is dan in de meeste andere sectoren.

 

Wat als Word of Excel niet meer volstaat om uw bedrijf georganiseerd te krijgen?

Dan is de eerstvolgende stap zelf wat meer bedrijfsadministratie gaan doen. En daarvoor gaat men meer software in gebruik nemen. Het begint meestal bij software om de verkoop en administratie te stroomlijnen. Maar veel bedrijven gebruiken software naast elkaar. En dat is jammer, want zij laten daarmee geld liggen. Want software die niet met elkaar verbonden is zorgt er voor dat mensen zelf meer tijd in hun  administratie moeten steken. En dubbel werk gaan doen, wat tijdverspilling is. Want u moet meer tijd aan betaald werk kunnen spenderen! Met 1 geïntegreerde software voor productie is iedereen met elkaar verbonden. En wordt informatie meer gedeeld. Daardoor zullen uw teamleden minder administratie moeten doen. En kunnen zij meer doen wat ze graag doen: werken voor klanten.

Microsoft heeft een zeer goede oplossing voor bedrijfssoftware: Business Central. Dit is een zeer krachtig platform waarover u elders op deze site enkele filmpjes vindt. En wat Offimac gedaan heeft is specifieke software voor productie bijgeschreven op Business Central. Zodat klanten in die branches daarmee een zeer sterke oplossing krijgen. En een systeem dat zeer toekomstgericht is. Zodat klanten zeer gerust zijn vandaag en morgen. Want zij krijgen een zeer stabiele oplossing van een softwarereus als Microsoft, gecombineerd met de specialisaties van Offimac.

De Offimac software voor productie kan u module per module volgens uw eigen behoeften starten. Hieronder vindt u enkele van onze specifieke modules voor de moderne en mobiele dienstverleners:

illusion picture 1
 • CRM
 • Marketing
 • Calculaties
 • Offertes
 • Productiebeheer
 • Services 
 • Boekhouding
 • Voorraad
 • Aankoop
 • Magazijnen
 • Supply Chain
 • HRM
 • Rapporteringen

En waarom zou u daarvoor kijken naar Business Central apps en software voor productie?

Onze Business Central software voor productie werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de sector. Bovendien is ons pakket gebouwd volgens ISO:9001. En na lange testen is het ook  gecertificeerd door Microsoft. Onze oplossing voldoet aan de strengste normen inzake techniek, evolutie en support. En daardoor kreeg onze software het unieke label van Microsoft. Deze software is dus topkwaliteit voor uw branche!

Wij zijn er zeker van: dit pakket is niet alleen erg betrouwbaar. Het is ook zeer toekomstgerichte software.

Deze software is ontwikkeld voor moderne bedrijven. Want zij willen steeds overal, altijd en vanop elk toestel met hun toepassingen kunnen werken. Deze software kan u gebruiken op Windows, Apple en Android. En zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want bent u op kantoor werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u onderweg of bij klanten kan u kiezen voor tablet of smartphone. Onze software werkt helemaal standaard op al deze toestellen. Waardoor gebruikers steeds heel makkelijk aan informatie kunnen. 

 

Waarom software voor productie van Offimac een goede keuze is voor uw bedrijf?

Business Central software is een ijzersterk Microsoft platform. En Offimac is al 40 jaar een betrouwbare partij met kennis van zaken in de dienstverlening. Offimac bouwt haar software volgens ISO-procedures. Want dat geeft klanten de nodige garanties inzake professionaliteit en ondersteuning. En Offimac beschikt uiteraard over de nodige officiële certificaten en erkenningen bij Microsoft.

De medewerkers van Offimac werken bovendien ook zelf in haar eigen software, waardoor ze het pakket door en door kennen.

Microsoft Dynamics Business Central is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook. En dat zorgt ook voor een zeer herkenbare toepassingen. Deze integratie maakt de software ook zeer gebruiksvriendelijk. Want bijna iedereen gebruikt dagelijks toepassingen van Microsoft Office. En iedereen zal daardoor ook snel met Business Central vertrouwd zijn. Want werken met Microsoft producten is zeer aangenaam. 

Met onze Business Central software en apps krijgt uw bedrijf voorsprong. Zowel zakelijk als technologisch. Want Microsoft investeert continu in nieuwe technologie. Het heeft veel financiële middelen. En een sterk toekomstplan.

Onze Business Central oplossingen werken bovendien ook zeer goed samen met andere Microsoft toepassingen zoals SharePoint, PowerBI, PowerApps en nog andere software. En Microsoft zorgt ook voor de integratie van al deze toepassingen. Zodat klanten efficiënte ICT-systemen krijgen. En dat bedrijven digitaal ambitieus en succesvol kunnen zijn. Zonder limieten.

Dus waarom zou u nog twijfelen over onze oplossing?

illusion picture 3

Aan onze Business Central software voor productie kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen al de  softwarepakketten afgestemd wordt. En klanten zeer efficiënt kunnen plannen. Want goede planning helpt meer geld verdienen.

Dus voor planning hebben wij tal van grafische oplossingen in huis die u helpen om goed en efficiënt te plannen.

Klik op onderstaande link om meer te weten over die software:

 

Een kwalitatieve oplossing die u verder kan uitbreiden als u wil

Wij implementeren bedrijfssoftware op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Omdat dat volgens ons de beste en meest toekomstgerichte oplossing is. Want Microsoft is een zeer sterke speler die zeer veel investeert en innoveert. Er zijn duizenden partners en apps wereldwijd voor Microsoft Dynamics. En onze software voor dienstverlening is kant-en-klaar, wat zorgt voor snelle implementaties. Maar maatwerk is ook nog steeds mogelijk. Onze oplossing is modern, mobiel en perfect geïntegreerd met Microsoft Office. En bovendien te gebruiken vanop elke PC, tablet en smartphone. Zodat u overal digitaal aan de slag kunt.

Bij ons zal u dus ook niet vast komen te zitten door software die niet evolueert, of dat zich niet kan aanpassen aan uw plannen, wensen of overnames in de toekomst. Neen, bij ons krijgt u continuïteit en flexibiliteit. Zodat u als dienstverlener gerust kunt bouwen aan uw digitaal softwareplatform. Omdat u zeker weet dat onze oplossing steeds flexibel blijft en zal blijven meegroeien. En dus dat elke euro goed besteed is.

Zoekt u nog verdere uitbreidingen voor uw digitaal systeem? Ook hiervoor zijn wij uw partner met onder andere deze extra oplossingen:

 

 • Apps voor vele toepassingen
 • Documentbeheer
 • Factuurscanning
 • Microsoft SharePoint
 • Hardware, PC’s, servers
 • Ant-virus
 • Cloud oplossingen
 • Office 365
 • Rapporteringen
 • Business Intelligence
 • Integratie met sociaal secretariaten
 • Koppeling met track & trace
 • Integratie met telefonie en externe apps 
illusion picture 4