Software voor installatiebedrijven die de administratie optimialiseert!

Veel bedrijven doen installaties. En zij leveren service op hun installaties, met een eigen dienst-na-verkoop. Zodat de klant 1 aanspreekpunt heeft. Maar bij dit alles komt ook vaak veel administratie kijken. En die wil men goed onder controle houden en beperken.

Om deze in goede banen de leiden ontwikkelden wij EPOsoft, moderne en mobiele software voor installatiebedrijven op basis van Microsoft. Onze software voor installatiebedrijven begint bij Microsoft Office. En laat u stap voor stap doorgroeien naar meer software voor installatiebedrijven.

 

Speciaal voor deze ondernemingen ontwikkelden wij EPOsoft, op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Onze software voor installatiebedrijven zorgt voor de aansturing van alle administratieve processen. Van marketing tot factuur.

EPOSOFT DYNAMICS SOFTWARE voor installatiebedrijven IS 1 TOTAALOPLOSSING

Het doel van de EPOsoft-oplosisng is om zoveel mogelijk afdelingen van uw bedrijf aan te sturen met 1 softwareplatform.

Want onze software voor installatiebedrijven heeft modules voor elke afdeling, van marketing tot boekhouding. De software verzekert de doorstroom van informatie. En EPOsoft vermijdt onnodig intypwerk en zorgt er voor dat alle activiteiten goed op elkaar afgestemd worden. 

Al de modules van onze oplossing hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. Daarnaast werkt deze software voor installatiebedrijven ook perfect samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Gebruikers herkennen het systeem vlug en zijn hierdoor zeer snel aan de slag met dit pakket. 

Het pakket is zo gebouwd dat iedere klant stap voor stap kan groeien naar meer modules.

.

EPOSOFT EN DYNAMICS zorgen voor efficientie

EPOsoft is de naam van onze Microsoft Dynamics software voor installatiebedrijven, met modules als:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

MAGAZIJN/VOORRAAD

projectbeheer

FINANCIËN

BOEKHOUDING

LOGISTIEK

service

SCANNING

RAPPORTERING

.
;

;

:

:EPOsoft werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de wereld van installatie- en servicebedrijven. Deze software voor installatiebedrijven is gebouwd volgens ISO9001 en werd daarna getest en gekeurd door Microsoft. EPOsoft voldoet hierdoor aan de strengste kwaliteitsnormen en werd door Microsoft onderscheiden met het belangrijke CfMD-label, wat enkel aan de zeer sterke en betrouwbare Dynamics oplossingen wordt toegekend. 

Deze Dynamics software is inzetbaar in een zeer brede waaier van bedrijven die installaties doen van klein tot groot en diensten leveren voor eigen of externe installaties. 

Onze software voor installatiebedrijven stuurt de processen efficiënt aan, verlicht administraties en versnelt bedrijfsprocessen. Medewerkers kunnen snel reageren en beschikken met EPOsoft ook over een zeer krachtige bron van rapportering. Want EPOsoft pimpt bedrijven met nieuwe dynamiek! 

Dit pakket is dan ook de ideale oplossing voor kleine en middelgrote installateurs op zoek naar snelheid en efficiëntie. 

Want onze software voor installatiebedrijven zal er voor zorgen dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel het servicebedrijf aangestuurd kan worden vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer moeten gekocht of onderhouden worden
 • Medewerkers minder opleiding nodig hebben
 • U een beter overzicht krijgt
 • Betere rapporten kom er bij
 • U efficiëntiewinsten zal boeken
 • Uw bedrijf helemaal klaar is voor de digitale uitdaging van vandaag en morgen

/

WAAROM EPOSOFT DYNAMICS SOFTWARE?

Werken met EPOsoft Dynamics biedt vele voordelen, in onderstaande sommen wij de belangrijkste voordelen kort op voor u:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP EN MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

KANT-EN-KLAAR

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP

.

:

:

:

:

deze SOFTWARE voor installatiebedrijven WERKT OVERAL!

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met EPOsoft. De software is zo ontworpen dat uw medewerkers het van overal en vanop elk toestel kunnen gebruiken. Op kantoor hebben mensen de keuze uit laptop, PC of tablet. Technici onderweg kunnen werken op tablet of smartphone. En zij kunnen dat doen vanop elk toestel en elk besturingssysteem. EPOsoft werkt op Windows, Android en Apple. De software past zichzelf automatisch aan. Mobiliteit is verzekerd. Want met EPOsoft hebt u steeds uw informatie binnen handbereik!

 

.gEBRUIK, HUUR OF KOOP ZOALS U WIL, IN DE CLOUD OF LOKAAL

Onze software voor installatiebedrijven EPOsoft is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel dat dit systeem onderscheidt! U kan starten en groeien zoals u wil. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. U kan makkelijk switchen tussen licentie- en betaalvormen. Microsoft Dynamics is er voor elk bedrijf van klein tot groot en past zich aan aan u!

EPOSOFT DYNAMICS IS BEDRIJFSZEKERHEID

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor de integratie met al zijn andere producten. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei, innovatie en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 3658. Met EPOsoft voor installatie & service zit u dus zeer veilig voor de toekomst!

.

UITBREIDINGEN VAN EPOSOFT DYNAMICS software voor INSTALLATIEbedrijven

Wilt u uw oplossing nog verder uitbreiden? Ontdek hier wat wij nog meer voor u kunnen doen.

Microsoft Office 365

Met Microsoft Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot uw Office, met de gekende programma's Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Daar bovenop biedt Office 365 uitgebreide e-mailvoorzieningen, agenda's, video- en chatvergaderen, een intranet om eenvoudig documenten te delen en nog veel meer. Graag een snelle kennismaking met Office 365, bekijk dan even onderstaand filmpje:

0

CRM 365 voor verkoop en opvolging

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook. Deze CRM 365 software helpt gebruikers zichzelf goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office.

Internetservice

Sommige installateurs en servicebedrijven willen hun klanten ook via het internet serviceorders laten plaatsen of historieken van servicebeurten nakijken. Hiervoor hebben wij een speciale website voor internetservice. 

Documentbeheer

Document Capture is een uitbreiding voor documentbeheer. 

Document Capture laat toe om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in de EPOsoft Dynamics installatie & service software en gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen die reeds in het systeem zitten. Hierdoor zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen vervolgens via digitale weg goedgekeurd worden. En daarnaast vindt u natuurlijk ook alles gestructureerd terug.

SharePoint integraties

Denkt u aan het koppelen van uw Dynamics software voor installatiebedrijven aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde toepassingen in huis! 

Apps

Er zal tal van apps beschikbaar voor de EPOsoft Dynamics installatie & service software. Wij ontwikkelen zelf ook extra apps die aan de EPOsoft gekoppeld kunnen worden.

Rapportering

Elk servicebedrijf wil goede rapportering over haar activiteiten. In de EPOsoft zitten reeds tal van rapporten kant-en-klaar. Wilt u nog meer rapporten of zoekt u nog andere vormen van rapportering, dan hebben wij hiervoor oplossingen in huis die u ook aan uw Dynamics installatie & service software kunt koppelen.

Klantenportalen

Sommige servicebedrijven willen hun klanten en medewerkers via het internet informatie en documenten laten opvragen. Deze informatie kan komen uit de EPOsoft, of zelfs uit andere databronnen. Wij hebben internetportalen en websites ter beschikking om deze informatie aan te leveren.

 

ONTDEK HIER MEER OVER software DOOR TE KLIKKEN OP DE LINKS:

ERP | CRM | Planning | Apps | Documentbeheer | SharePoint Office 365 | Rapportering

 

Onze bedrijfssoftware op maat van installatiE

Offimac software voor installatiebedrijven is kant-en-klaar, snel implementeerbaar én betaalbaar.

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/Voorraad

Calculatie

Financiën

Boekhouding

Planning

Projectbeheer

Servicebeheer

Historieken
 

.

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent