Software voor verhuurbedrijven die efficiëntie willen!

Verhuurbedrijven kunnen niet meer zonder software. Maar ons pakket ontlast de administratie. Zodat verhuurders efficiënt werken. En heel hun bedrijf met 1 softwareplatform kunnen aansturen. Wij zorgen voor meer eenvoud, transparantie en snelle klantenservice. Want zo krijgen verhuurbedrijven meer gedaan met minder. En verdienen ze meer.

 

Wij hebben oplossingen van Office 365 naar meer software voor verhuurbedrijven, waarbij u telkens iets meer functionaliteit aan uw oplossing kunt toevoegen. Wij zorgen voor een perfecte totaaloplossing voor uw verhuurbedrijf! Hieronder kan u lezen hoe uw software voor verhuurbedrijven stap voor stap kunt uitbouwen.

MICROSOFT OFFICE 365

Met Microsoft Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot uw Office, met de gekende programma's Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Daar bovenop biedt Office 365 uitgebreide e-mailvoorzieningen, agenda's, video- en chat vergaderen, een intranet om eenvoudig documenten te delen en nog veel meer. Graag een snelle kennismaking met Office 365, bekijk dan even onderstaand filmpje:

0
CRM 365 VOOR VERKOOP EN OPVOLGING

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook.

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken, helpt taken efficiënt uit te voeren en voorziet in bezoekrapportering. Deze software kan ook gelinkt worden aan de administratieve verhuursoftware EPOsoft, waarover u meer leest in de volgende paragraaf. 

CRM 365 software helpt gebruikers zichzelf goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office. Met CRM 365 software wordt doelgericht gewerkt op klanten, orders en projecten.

 

EPOSOFT verhuursoftware AUTOMATISEERT HEEL UW bedrijf van a tot z

EPOsoft is de naam van onze Microsoft oplossing voor verhuur. En het is een zeer complete verhuursoftware.

Verhuurbedrijven hebben vaak veel artikelen in huis. Elke nieuwe huur vergt een nieuw of aangepast contract. Verhuurders moeten plannen, reserveren, leveren en transporten organiseren. Soms moet men ook aankopen of inhuren als het niet meer op voorraad hebt. En op het einde van de huurperiode moet men materialen terug ophalen, afrekenen en factureren. Bij dit alles komen ook vaak papier en documenten kijken. En sommige verhuurbedrijven doen naast traditionele verhuur ook nog bijkomend aan verkoop, service en onderhoud. Verhuurbedrijven hebben dus ook vaak meer administraties dan gedacht.

Met onze EPOsoft Dynamics software voor verhuurbedrijven kunnen verhuurders efficiënter en productiever werken, en moeten zij minder tijd aan administratie spenderen. Onze software automatiseert heel uw bedrijf van A tot Z, van contact tot factuur. En de software helpt u meer grip en controle te behouden.

Onze Dynamics verhuursoftware is inzetbaar in een zeer ruim aantal sectoren en wordt met succes gebruikt voor de verhuur van materialen, machines, auto’s, containers en vele andere.

Met EPOsoft kunt u heel uw verhuurbedrijf aansturen van de verkoop tot de dienst-na-verkoop. Het systeem omvat modules voor elke afdeling van uw onderneming, die u volgens uw eigen wens en tempo kunt gebruiken. Bovendien zorgt EPOsoft voor een naadloze informatiedoorstroming tussen uw afdelingen, zodat uw medewerkers steeds over de juiste informatie beschikken en geen dubbelwerk moeten doen. Want de EPOsoft software voor verhuurberdrijven doet zeer veel werk voor hun!

In onze software voor verhuurbedrijven vindt u onder meer volgende modules terug:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIES

verhuurBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

supply chain

NACALCULATIE

.

.

.

.

.

WAT ZIT ER IN EPOSOFT voor verhuur?

Hieronder vindt u meer info voer 2 belangrijke onderdelen van EPOsoft verhuursoftware.

Offertes

EPOsoft voorziet in een specifiek calculatieprogramma dat u toelaat offertes te calculeren. Na de calculaties kan u offertes in tal van formaten afdrukken en interne budgetoverzichten en offertesuitprinten.

Uitgebreid verhuurbeheer 

Calculaties leiden tot offertes en tot orders. U kan vervolgens aankopen, leveren, factureren, boekhouden en nog veel meer. Er zitten allemaal modules in de EPOsoft verhuursoftware daarvoor.

Deze Dynamics 365 verhuursoftware heeft stevige fundamenten!

EPOsoft verhuursoftware op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de verhuur. Deze Dynamics software voor verhuurbedrijven is ook gebouwd volgens ISO:9001 en gecertificeerd door Microsoft, wat twee belangrijke bewijzen van kwaliteit zijn. EPOsoft voldoet aan de strengste normen in techniek en ondersteuning en werd daarvoor ook officieel door Microsoft erkend met een belangrijk CfMD kwaliteitslabel.

EPOsoft is bedoeld om verhuurbedrijven zo efficiënt mogelijk aan te sturen. En heel hun administratie te verlichten. Medewerkers moeten snel kunnen reageren op klantenvragen en beschikken met EPOsoft Dynamics software voor verhuur ook over een zeer volledige informatiebron. En het spreekt voor zich dat u met deze verhuursoftware ook steeds over de nodige rapporten beschikt.

Onze EPOsoft verhuursoftware is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote verhuurbedrijven.

Want de voordelen van deze software voor verhuurbedrijven zijn:

 • Klanten worden sneller geholpen
 • Informatie is sneller ter beschikking
 • Uw administratie wordt tot een minimum herleid
 • Er is geen dubbelwerk
 • Informatie wordt door de software naadloos gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U kan korter op de bal spelen en klanten sneller bedienen
 • Medewerkers zijn beter geïnformeerd over alle afdelingen heen
 • U kan heel uw verhuurbedrijf aansturen vanuit 1 software
 • Medewerkers zullen minder opleiding nodig hebben
 • U krijgt een beter overzicht
 • Betere rapporteringen

.

UITBREIDINGEN VAN DE EPOSOFT DYNAMICS verhuurSOFTWARE

Wilt u EPOSoft nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons!

Documentbeheer

Document Capture is een uitbreiding van de EPOsoft verhuursoftware voor meer documentbeheer.

Deze oplossing laat toe om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in EPOsoft. En gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen die reeds in het systeem zitten. Hierdoor zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen vervolgens via digitale weg goedgekeurd worden. En daarnaast vindt u natuurlijk ook alles gestructureerd terug.

Hieronder kan u een filmpje zien over Document Capture:

.

SharePoint integraties

Denkt u aan het koppelen van onze Dynamics verhuursoftware aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde oplossingen in huis!

Apps

Er zal tal van apps verkrijgbaar voor de EPOsoft verhuursoftware. EPOsoft zelf is ook volledig als een app beschikbaar op PC, tablet en smartphone. En draait zowel op Windows, Apple als Android.

Wilt u daarnaast nog hier of daar nog meer extra apps installeren, dan kan dat. Wij ontwikkelen zelf ook extra apps die aan EPOsoft Dynamics verhuursoftware gekoppeld kunnen worden.

Rapportering

In EPOsoft Dynamics voor verhuur zitten veel rapporten kant-en-klaar. Wilt u nog meer rapporten of zoekt u nog andere vormen van rapportering, dan hebben wij hiervoor oplossingen in huis die u ook aan uw verhuursoftware kunt koppelen.

Klantenportalen

Sommige bouwbedrijven willen hun klanten en medewerkers via het internet informatie en documenten laten opvragen. Deze informatie kan komen uit de EPOsoft verhuursoftware, of zelfs uit andere databronnen.

Wij hebben internetportalen en websites ter beschikking om deze informatie aan te leveren.

Meer weten hoe onze verhuursoftware ook u uw bedrijf efficiënter kan maken? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier.

 

EPOSOFT IS ERP-bedrijfssoftware op maat van uw verhuurbedrijf

Onze verhuursoftware is kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar. Om u een idee te geven kan u hieronder een opsomming vinden van een aantal modules die in onze verhuursoftware zitten:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/voorraad

Verhuur

Financiën

Boekhouding

Logistiek

After-sales

Scanning

Rapportering

.
.

.

Waarom software voor verhuur van offimac?

 •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist in de verhuurbranche
 •  To-the-point, kant-en-klare software voor de verhuur
 •  Officiële Microsoft Partner
 •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
 •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
 • Complete ICT-coördinatie voor onze klant
 • ISO-aanpak
 • U werkt met een vaste contactpersoon
 • IT & software voor kleine, middelgrote en grote bedrijven

 

Snel even samenzitten of interesse in een online demo van onze verhuursoftware?

Als u onderstaand contactformulier even invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Zodat we meteen even kunnen bekijken wat onze verhuursoftware voor uw verhuurbedrijf kan betekenen.

.

Een van onze tevreden klanten aan het woord?

“Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, was het voor ons belangrijk dat we met een flexibele informaticapartner konden werken met korte communicatielijnen en een snelle reactietijd. Dat hebben we in Offimac gevonden.” Serge Tremblez, voormalig General Manager bij Eurorent.


.

ONTDEK HIER MEER OVER verhuursoftware DOOR TE KLIKKEN OP DE LINKS:

ERP | CRM | Planning | Apps | Documentbeheer | SharePoint Office 365 | Rapportering

 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs