Microsoft totaaloplossingen van a tot z: dat is onze kracht

Offimac levert digitale totaaloplossingen voor KMO. De focus en expertise van Offimac ligt in Microsoft totaaloplossingen, van PC tot bedrijfssoftware. Ons bedrijf zorgt er voor dat uw ICT naadloos samenwerkt en u volledig ontzorgd wordt. Voor MKB is een totaaloplossing ook de juiste keuze, die tijd en geld bespaart.

Technologie en digitalisering zijn niet meer weg te denken. Elk bedrijf gebruikt het, en sterker nog: niemand kan nog zonder. ICT en automatisering helpen bedrijven om efficiënter te werken, om kosten te drukken en om dingen sneller gedaan te krijgen. Onze doelstelling is er voor te zorgen dat heel uw ICT vlot samenwerkt. Wij bekijken het totaalplaatje, want software en hardware is als een Siamese tweeling: die kunnen niet zonder elkaar.

Deze totaalaanpak onderscheidt ons. Klanten kunnen starten met een PC of Office en doorgroeien naar meer. En klanten hebben graag een partner die meegroeit met hun en zorgt voor continuïteit.

Wij beheren uw ICT alsof het de onze is, kwalitatief volgens ISO9001. Wij werken constructief samen en geven nuttige tweede opinies. Wij hebben een traditie van lange termijnsamenwerking met vaste contactpersonen. Onze helpdesk is top. En natuurlijk zorgen wij voor scherpe prijzen!


Totaaloplossingen voor bedrijven van pc tot bedrijfssoftware

Wij zorgen voor een naadloos geheel!

 
Office

Deze afdeling levert ICT van PC en Office 365 tot cloud en servers. Zij ondersteunt klanten volgens een afgesproken Service Level Agreement (SLA). Zij zorgt ook voor de nodige integratie met de bedrijfssoftware en andere ICT. Ons Office team is de betrouwbare partner die altijd dichtbij is.

Dynamics 365 Business Central

Dit is specifieke bedrijfssoftware voor de aansturing van bedrijfsprocessen, administratie en rapportering. Microsoft Dynamics 365 Business Central is 's werelds meest gebruikt ERP-pakket voor KMO's van 1 tot 250 users. Offimac is 1 van de eerste Dynamics partners in België, met heel wat expertise in vele branches en sectorspecifieke kant-en-klare oplossingen. Naast de software leveren wij ook de totaaloplossing in de cloud of op servers in uw bedrijf.

Extra's

De extra's spreken voor zich: zij zorgen voor extra mogelijkheden en nog meer efficiëntie. Zij kunnen apart of in combinatie met Office of Business Central aangeboden worden.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs